Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Način kupovine

Način kupovine

Dodaj u korpi

Kupovina na sajtu Alat Mania je veoma jednostavna. Odaberite proizvod koji želite da kupite pa zatim kliknite na dugme "U korpi".
Kada dodate proizvod u korpu dobićete informaciju da je proizvod uspešno dodat i odmah će Vam se u gornjem desnom delu sajta gde se nalazi "Vaša korpa" prikazati broj proizvoda koje ste stavili u korpi.

Kako kupiti

Dodaj u korpi

Kupovinom nekog proizvoda ponekad možete kupiti promocijski proizvod. Uvek pogledajte šta nudimo za Vas u "Cross Sale" sekciji, jer imamo velike akcije.
U ovom primeru možete izabrati između sledećih: set burgija, testerasta burgija ili lampa za glavu.
Samo jedan od promocijskih proizvoda možete izabrati, i posle treba da kliknite na "Prihvatam mogućnost", ili ako ne želite ništa od "Cross sale" proizvoda, onda samo kliknite na "Ne želim, hvala".

Ako želite da nastavite sa kupovinom isti postupak trebate uraditi za svaki proizvod koji želite da kupite. Kada ste završili sa odabirom proizvoda potrebno je da kliknete na ikonu "Korpa" (gornji desni ugao).

Na toj strani ćete dobiti izlistane sve proizvode koje ste dodali u korpi. Možete ih proveriti, izbaciti ako ste se predomislili i zatim potrebno je da unesete svoje podatke za slanje i da prihvatite opšte uslove ugovora. Posle toga klikniti na dugme "Narudžba".

Korpa

Vreme isporuke zavisi od stanja proizvoda na lageru. Ako proizvod imamo na lageru, a Vaša narudžba je urađena do 14 sati, isporuka kasni jedan ili dva radnih dana.
U suprotnom, dostava kasni još jedan ili dva radnih dana. Ako proizvod nekim slučajem nema ni kod naših dobavljača, javićemo Vam se telefonom u najkraćem mogućem roku.

Kod kupovine iznad 10.000 RSD ne računamo troškove dostave. U suprotnom za troškove dostave računamo 200 RSD.

Brza kupovina

Opcija „Brza kupovina” je dodatni metod za naručivanje. Ukoliko Vam je lakše da samo unesite ime, e-mail adresu i broj telefona, onda ova opcija je za Vas.
Vrlo jednostavan metod i kao i ime kaže, brzo.
ALI u slučaju da ste koristili ovu opciju, nazvaćemo Vas preko telefona da bismo dobili više informacija važne za dostavu, tj. podaci za isporuke: mesto, poštanski broj, adresa.

Brza kupovina

Saznajte više:

Uslovi kupovine
Način plaćanja
Servis i garancija

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.