Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

O nama

Pozdravljamo vas na sajtu Alat Manie

Naša firma posluje od 2002. godine. Počeli smo u malom butiku 3×3 m2 na pijaci gde smo prodavali bicikla i rezervne delove za Tomos motore.
Zahvaljujući kontinualnom razvoju i modernizaciji danas očekujemo naše poštovane kupce u prodajnom prostoru od 500 m2 sa više od 15.000 artikala.
Zbog toga smo otvorili našu online prodavnicu Alat Mania koju želimo da vodi sa istom odlučnošću i maksimalnom obraćanjem a sve pažnjom sa ciljem
da što više potrošača može da nam se obrati sa poverenjem i da kupuje po povoljnoj ceni.Bavimo se predstavništvom više vodećih brendova na tržištu kao na primer Makita, Metabo, Bosch, Echo, DeWalt, Oleo-Mac, Unior, Högert, Fiskars, Oregon, Villager...

Villager  Echo Oleo-Mac Makita HoegertFiskars  Bosch    Metabo

U našem stručnom servisu bavimo se popravkom ( naročito kupljenih kod nas )  bicikla, električnih ručnih alata, malih mašina sa benzinskim motorom i prodajom odgovarajućih rezervnih delova za iste.
Ovlašćeni smo za stručni tehnički servis za :  Villager, Makita, Oleo Mac, Echo, Capriolo, Venerabike.
Villager   Echo   Oleo-Mac    Makita

Filozofija naše firme:

Temelj dugoročnog uspeha su zadovoljni kupci. Zbog ovoga u našoj specijalizovanoj prodavnici stavljamo akcenat na to da kupac dobije odgovarajuću tehničku podršku
prilikom kupovine i da donese pravu odluku.Nama je još važnije da sa našim klijentima stvorimo dugoročnu i dobru poslovnu saradnju, što će postati zaista važno i za klijenta u slučaju nekog problema .
U ovom slučaju mi ćemo sve uraditi u cilju pronalaženja najbržeg i najoptimalnijeg rešenja za obe strane za dati problem.

Koncept našeg poslovanja ne podrazumeva samo kvalitet i širok izbor već i uslugu da naši potrošači budu uvek zadovoljni sa kupljenim proizvodom.
Zbog ovoga dajemo garanciju i preuzimamo odgovornost za proizvode kupljene kod nas jer je za nas najvažnije poverenje naših kupaca.

  

AlatMania - Mi nudimo više.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.