Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Kupovina preko stranice ALATMANIA.RS je veoma jednostavna

  1. Izaberite proizvod i kliknite na korpu. Pojaviće se prozor sa dodacima za vaš proizvod  (ukoliko ih ima), Ovde možete naći dodatke za izabrane mašine, kao što su motorno ulje i lanac za testere. Ako želite da osigurate odgovarajući kvalitet posle kliknite u desni gornji ćošak na ikonu KORPA gde možete pogledati sadržaj vaše korpe.
  2. Ispunite zvezdicom * označena polja i izaberite način plaćanja.
  3. Vašu narudžbu potvrdićemo e-mailom.

Ako niste uspeli da naručite proizvod online, možete i mailom info@alatmania.com
Informacije o kupovini

-Prikazane cene se podrazumevaju u dinarima sa uračunatim PDV–om.
-Fotografije proizvoda i cene će odstupati od stvarnih proizvoda ali neprekidno ulažemo veliki trud da svi podaci budu što precizniji i da sve informacije budu što tačnije.
-Polse narudžbe Vi ćete dobiti e-mail za potvrđivanje vaše narudžbe sa tačnom cenom proizvoda. Izuzetak je ako npr. greškom napišemo 10.000 RSD umesto 1.000 RSD, 30.000 umesti 40.000 i sl., što je cena proizvoda. U ovom slučaju naše kolege će Vas obavestiti u najkraćem mogućem roku.
-Naša internet prodavnica služi kao online katalog proizvoda - određeni proizvodi, uprkos činjenici da se mogu naručiti na našoj veb stranici, možda više nisu dostupni i neće biti dostupni ili je popust istekao, zaliha je istekla.

Odustanak od kupovine  ( preuzmi PDF )

Reklamacije

-U slučaju reklamacije pre nego što pošaljete proizvod nazad uverite se da je proizvod stvarno neispravan.
-O otklanjanju kvarova možete čitati kod PITANJA ili u BLOGU.
-Ukoliko greška i dalje postoji, proizvod koji je kupljen kod nas pošaljite nazad (ili u najbliži ovlašćeni servis).
-Popravke proizvoda koji su kupljeni kod nas imaju prednost. Za popravku proizvoda pod garancijom potreban nam je ispunjen i validan garantni list.
-AlatMania je dužan da kupcu preda naručeni proizvod, a kupac je dužan da isplati i preuzme isti.
- Troškove isporuke možete videti za sve artikle ispod cene i u vašu korpu.
-Proizvode kupljene kod AlatManie koji su u kvaru ali pod garancijom možete poslati nazad na popravku bez troškova sa odgovarajućom dokumentacijom (garantni list). AlatMania zadržava pravo na promene Uslova korišćenja, o kojima ćemo Vas blagovremeno obavestiti preko zadate e-mail adrese.
- Ukoliko kurir ne sačeka da proverite paket rok za reklamaciju je 14 dana. Ukoliko je paket koji Vam je kurir dostavio oštećen možete odbiti pošiljku, ukoliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranje paketa dužniste da reklamaciju prijavite u roku od 24h jer u suprotnom neće biti prihvaćena.
Više informacija možete pročitati OVDE.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.