Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Anlaser kosilice LC 1P92F

Automat anlasera kosilice LC 1P70FC

Bimetal kosilice LC 1P65FE-2
Šifra proizvoda: 270810168
Opis proizvoda
Online cena: 840 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Automat anlasera na kosilici LC 1P70FC predstavlja ključni deo sistema za pokretanje motora. Evo nekoliko informacija o ovom komponentu:

Funkcije automata anlasera:

Startovanje motora: Automat anlasera je odgovoran za pokretanje motora kosilice. Kada okrenete ključ ili pritisnete dugme za start, automat anlasera aktivira anlaser koji zatim pokreće motor.

Električno pokretanje: Automat anlasera koristi električnu energiju iz akumulatora kosilice kako bi pokrenuo anlaser. Ovo omogućava jednostavno startovanje motora bez potrebe za ručnim povlačenjem startera.

Automatsko isključivanje: Kada se motor uspešno startuje, automat anlasera automatski prekida napajanje anlasera kako bi se sprečilo nepotrebno opterećenje sistema za startovanje.

Održavanje i zamena:

Provera akumulatora: Redovno proveravajte stanje akumulatora, jer je ispravan akumulator ključan za pravilno funkcionisanje automata anlasera.

Čišćenje kontakata: Povremeno očistite kontakte i konektore automata anlasera kako biste osigurali dobar električni kontakt.

Zamena anlasera: Ukoliko primetite probleme sa startovanjem motora ili čujete neobične zvuke prilikom pokušaja startovanja, može biti potrebno zameniti anlaser.

Provera instalacija: Proučite uputstva proizvođača za kosilicu kako biste proverili ispravnost instalacija automata anlasera i eventualno rešili probleme u vezi sa startovanjem.

Preporuke:

Uvek pratite uputstva proizvođača za održavanje i zamenu delova.

Ako primetite bilo kakve probleme sa startovanjem motora, pregledajte sistem automata anlasera i identifikujte moguće uzroke problema.

Redovno održavanje akumulatora poboljšava performanse sistema za startovanje.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 270810168
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.