Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

APARATI ZA ZAVARIVANJE METALA

Širok izbor aparata za varenje metala od poznatih proizvođača kao što su Villager i AGM. Aparati za zavarivanje metala može se koristiti za privatne potrebe ali i kod profesionalca.
Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

 

Aparati za varenje predstavljaju električne alate koji se koriste za zavarivanje koji je proces spajanja dva ili više metala. Ovi aparati se koriste od strane profesionalnih i hobi majstora.

Prilikom zavarivanja potrebno je obezbediti relativnu čistoću materijala i izbeću kontaminaciju što se može učiniti korišćenjem četke. U zavisnosti od načina varenja aparati za varenje podrazumevaju korišćenje elektroda ili žica za varenje.

U zavisnosti od načina varenja aparati za varenje podrazumevaju korišćenje elektroda ili žica za varenje. Prilikom korišćenja aparata za varenje veoma bitno je zaštita! Zavarivački aparati podrazumevaju korišćenje zaštitne opreme pre svega zaštitne maske i radnih rukavica.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.