Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Povratna opruga startera trimera za Stihl FS 300 350 400 450

Povratna opruga trimera za Stihl FS 120 200 350

Ručica startera trimera za Stihl FS 120 200 350
Šifra proizvoda: 33-4291
Opis proizvoda
Online cena: 430 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Povratna opruga za trimere Stihl FS 120, 200 i 350 je bitna komponenta u mehanizmu povratnog trzaja trimera. Evo nekoliko važnih informacija o ovoj opruzi:

Funkcija Povratne Opruge: Povratna opruga se koristi za vraćanje trimer linije ili noža u kućište nakon što se trimac isključi. To je važno za bezbednost i kontrolu trimer uređaja.

Precizna Kompatibilnost: Važno je da koristite povratnu oprugu koja je specifično dizajnirana za modele trimera Stihl FS 120, 200 i 350 kako biste osigurali tačno funkcionalno i bezbedno vraćanje trimer linije ili noža u kućište.

Kvalitetni Materijali: Kvalitetne opruge su obično izrađene od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedile dug vek trajanja i pouzdanost u operacijama trimera.

Zamena povratne opruge može biti neophodna ako primetite da mehanizam povratnog trzaja ne funkcioniše ispravno ili ako je opruga oštećena. Ovo je bitan deo za bezbedan i efikasan rad trimera, pa je važno održavati ga u dobrom stanju. Preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom ili pratite upute proizvođača za pravilnu zamenu povratne opruge.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 33-4291
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.