Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Cilindar trimera Villager BC 1250 fi 40 mm Hyway

Cilindar trimera Villager BC 2100 HYX 56 fi 44 mm Willtek

Cilindar bez klipa trimera za Stihl FS 120 fi 35 mm Willtek

Materijal: Aluminijum sa Nikasil košuljicom

Proizvođač: Willtek, Tajvan

Šifra proizvoda: W48-056
Opis proizvoda
Online cena: 4.960 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Cilindar za trimere Villager BC 2100 i Hyundai HYX 56 sa prečnikom fi 44 mm proizveden od strane Willtek je zamenski deo koji se koristi za zamenu ili popravku originalnog cilindra na trimera. Ovaj cilindar je pažljivo dizajniran da odgovara određenim modelima trimera i treba da se koristi kako bi se održale ili poboljšale performanse uređaja.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog cilindra:

Precizna Kompatibilnost: Cilindar je specifično dizajniran da se savršeno uklapa u modele trimera Villager BC 2100 i Hyundai HYX 56, čime se obezbeđuje kompatibilnost i lakša zamena.

Kvalitetna Izrada: Cilindar je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedio trajnost i pouzdanost.

Poboljšane Performanse: Pravilno odabrani i montirani zamenski cilindar može poboljšati performanse trimera, uključujući snagu i efikasnost.

Zamena i Održavanje: Zamena cilindra zahteva odgovarajuće tehničke veštine i alate. Preporučuje se da ovakvu zamenu obavi stručno lice ili servis. Redovno održavanje cilindra je važno za dugotrajnost trimera.

Pravilna zamena i održavanje cilindra su ključni za očuvanje performansi vašeg trimera. Korišćenje odgovarajućih zamenskih delova i praćenje uputstava proizvođača će vam pomoći da osigurate pravilan rad i produžite vek trajanja vašeg trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W48-056
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.