Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Cilindar trimera za Stihl FS 350 fi 38 mm Thorp

Cilindar trimera za Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm HRM

Cilindar trimera za Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm Willtek

Materijal: Aluminijum sa Nikasil košuljicom

Proizvođač: HRM, Kina

Šifra proizvoda: tm95476
Opis proizvoda
Online cena: 1.890 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Cilindar za trimer Stihl FS 38 45 55 fi 34 mm proizvođača HRM je visokokvalitetni zamenski deo koji će unaprediti performanse vašeg trimera. Ovaj cilindar je posebno dizajniran da odgovara modelima Stihl FS 38, 45 i 55, obezbeđujući optimalne rezultate pri radu.

Izrađen je od kvalitetnih materijala koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost. Cilindar ima prečnik od 34 mm, što ga čini idealnim za različite vrste poslova kao što su košenje i oblikovanje travnjaka. Njegova izdržljiva konstrukcija omogućava dugotrajno korišćenje bez gubitka performansi.

Zamena originalnog cilindra ovim zamenskim delom će osigurati da vaš trimer Stihl FS 38 45 55 radi efikasno i pouzdano. Bilo da se bavite profesionalnim poslovima ili obavljate radove u dvorištu, ovaj cilindar će poboljšati snagu i performanse vašeg trimera, čineći svaki zadatak lakšim.

Nabavite ovaj visokokvalitetni zamenski cilindar od proizvođača HRM i osigurajte optimalne performanse svog trimera Stihl FS 38 45 55. Sa ovim cilindrom, vaš trimer će brzo i efikasno obavljati različite poslove.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: tm95476
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.