Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Auspuh kosilice LC 1P65FE

Auspuh kosilice LC 1P65FE-2

Auspuh kosilice LC 1P85F-1
Šifra proizvoda: 180572242
Opis proizvoda
Online cena: 1.690 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Ovde imamo izuzetno kvalitetan auspuh namenjen kosilicama sa kineskim Loncin motorom tipa 1P65FE-2. Ovaj auspuh je stručno dizajniran i proizveden kako bi pružio optimalnu izvedbu i produžio vek trajanja vaše kosilice.

Osnovne karakteristike ovog auspuha uključuju:
- Preciznu izradu: Svaki auspuh je pažljivo izrađen sa visokom preciznošću kako bi se osigurala savršena montaža i funkcionalnost.
- Kvalitetni materijali: Izrađen je od izdržljivih materijala koji su otporni na koroziju i visoke temperature, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu.
- Efikasno odvajanje izduvnih gasova: Auspuh efikasno odvaja izduvne gasove od motora, čime se poboljšava performanse motora i smanjuje emisija štetnih gasova.
- Jednostavna zamena: Auspuh je lako zameniti i montirati na vašu kosilicu bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupcima.

Ovaj auspuh je idealan izbor za zamenu ili nadogradnju postojećeg auspuha na vašoj kosilici sa Loncin motorom tipa 1P65FE-2. Poboljšajte performanse i produžite vek trajanja vaše kosilice uz pomoć ovog pouzdanog auspuha. Neka vaša kosilica radi tiho, efikasno i bezbedno, uz ovaj visokokvalitetni auspuh.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 180572242
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.