Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Auspuh kosilice LC 1P61 1P65 1P70FA

Auspuh kosilice LC 1P65FE

Auspuh kosilice LC 1P65FE-2
Šifra proizvoda: 180571658
Opis proizvoda
Online cena: 580 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Izduvni sistem za kosilice sa kineskim Loncin motorom modela 1P65FE ima ključnu ulogu u usmeravanju ispušnih gasova iz motora i održavanju pravilnog rada motora. Evo nekoliko karakteristika i informacija o izduvnom sistemu za ovaj motor:

1. Kompatibilnost: Izduvni sistem je specifično dizajniran za Loncin motor modela 1P65FE kako bi obezbedio savršeno odgovaranje i kompatibilnost.

2. Izrada od otpornih materijala: Izduvni sistem je obično izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na visoke temperature i koroziju. Ovo obezbeđuje dugotrajnost i pouzdanost izduvnog sistema.

3. Smanjenje buke: Dobar izduvni sistem takođe može sadržavati komponente za smanjenje buke kako bi se smanjila buka tokom rada motora.

4. Održavanje: Redovno održavanje izduvnog sistema je važno kako bi se osiguralo da ispušni gasovi pravilno izlaze iz motora i da se izbegne začepljenje ili oštećenje sistema.

Pravilno održavanje i zamena izduvnog sistema kada je to potrebno pomažu da motor ostane efikasan i pouzdan tokom upotrebe. Preporučuje se da se izduvni sistem zameni ili servisira prema uputstvima proizvođača ili od strane stručnjaka za održavanje motora kako bi se obezbedio pravilan rad i bezbednost tokom korišćenja kosilice sa Loncin motorom 1P65FE.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 180571658
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.