Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Bendiks anlasera sa zupčanikom Briggs & Stratton 495878 696540 495877 696539

Bendiks anlasera sa zupčanikom Briggs & Stratton 497606 696541

Set zupčanika anlasera i zmajca Briggs & Stratton 399676
Šifra proizvoda: TH-435
Opis proizvoda
Online cena: 2.850 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Bendiks Anlasera sa Zupčanikom za Briggs & Stratton 497606 696541

Bendiks anlasera sa zupčanikom namenjen je za Briggs & Stratton motore, uključujući modele 497606 i 696541. Ovaj ključni deo sistema pokretanja motora igra vitalnu ulogu u bezbednom i efikasnom startovanju.

Karakteristike:

Kompatibilnost sa Briggs & Stratton Motorima: Ovaj bendiks anlasera savršeno se uklapa u Briggs & Stratton motore, pružajući pouzdanost i performanse.

Zupčanik za Efikasno Prebacivanje: Zupčanik na bendiksu omogućava precizno prebacivanje anlasera, obezbeđujući brzo i efikasno pokretanje motora.

Izdržljivost Materijala: Napravljen od visokokvalitetnih materijala, bendiks je otporan na habanje i dugotrajan, obezbeđujući dug vek trajanja.

Optimalna Performansa: Precizna izrada i kvalitetni materijali garantuju optimalnu funkcionalnost, čineći ga ključnim delom sistema pokretanja.

Upotreba:

Ovaj bendiks anlasera sa zupčanikom posebno je dizajniran za zamenu ili poboljšanje postojećeg sistema na Briggs & Stratton motorima. Bezbedno i brzo pokretanje motora od suštinskog je značaja, a ovaj bendiks pruža pouzdanost koja je neophodna za svakodnevnu upotrebu.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: TH-435
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.