Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Bregasta osovina kosilice LC 1P65FE

Bregasta osovina kosilice LC 1P65FE-2

Bregasta osovina kosilice LC 1P70FA
Šifra proizvoda: tg140020174
Opis proizvoda
Online cena: 1.350 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Bregasta osovina za Loncin motor LC1P65FE-2 na kosilicama je ključni deo motora koji upravlja otvaranjem i zatvaranjem ventila, čime se reguliše protok goriva i vazduha. Ova bregasta osovina je posebno dizajnirana za Loncin motor modela LC1P65FE-2 i obezbeđuje pravilan rad motora.

Pravilna funkcija bregaste osovine je od suštinskog značaja za optimalne performanse motora i efikasno sagorevanje goriva. Ovaj deo je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedio trajnost i pouzdanost tokom dugotrajne upotrebe.

Zamena bregaste osovine je važan korak u održavanju motora i osigurava da vaša kosilica ili druga oprema sa Loncin motorom nastavi da radi bez problema. Montaža je jednostavna, a ovaj zamenski deo će vam pomoći da očuvate performanse vašeg Loncin motora.

Nabavite bregastu osovinu visokog kvaliteta za Loncin motor LC1P65FE-2 na kosilicama i osigurajte da vaša oprema radi efikasno i pouzdano.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: tg140020174
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.