Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Bregasta osovina kosilice LC 1P70FA

Bregasta osovina kosilice LC 1P70FA dupla

Bregasta osovina kosilice LC 1P70FC
Šifra proizvoda: tg140020148
Opis proizvoda
Online cena: 2.790 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Bregasta osovina za Loncin motor LC1P70FA na kosilicama je ključna komponenta koja igra vitalnu ulogu u pravilnom funkcionisanju motora i mehanizma za pokretanje noža na kosilici. Ova dupla bregasta osovina omogućava sinhronizovano otvaranje i zatvaranje ventila i klipova, što je esencijalno za efikasno sagorevanje goriva i performanse motora.

Loncin je renomiran proizvođač motora i komponenata za razne motorne uređaje, uključujući kosilice. Dupla bregasta osovina posebno je dizajnirana za Loncin motor modela LC1P70FA i obezbeđuje savršenu kompatibilnost i pravilan rad.

Zamena duple bregaste osovine na vašoj kosilici izuzetno je važna kako bi se očuvali optimalni performanse motora i efikasnost kosilice. Ovaj visokokvalitetni deo garantuje trajnost i pouzdanost tokom dugog veka upotrebe.

Napomena: Preporučuje se da zamenu duple bregaste osovine ili bilo koje druge komponente na kosilici obavi stručna osoba ili servis kako bi se obezbedila ispravna instalacija i funkcionalnost uređaja.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: tg140020148
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.