Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Glava trimera EasyWork 102 Tecomec Tap&Go M10x1,25

Glava trimera EasyWork Tecomec Tap&Go M10x1,25 / M12x1.5

Glava trimera sa 6 noževa

Proizvođač: Tecomec, Italija

Šifra proizvoda: 50739117
Opis proizvoda
Online cena: 1.920 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Univerzalna Glava Trimer Tecomec Tap&Go za Efikasno Košenje

Ova univerzalna glava trimera kompanije Tecomec Tap&Go predstavlja pouzdan i efikasan dodatak vašem trimeru. Sa svojim karakteristikama i prilagodljivim dizajnom, omogućava lako i brzo košenje trave. Evo ključnih aspekata ove glave trimera:

Materijal i Dimenzije: Glava trimera izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi izdržala rad u različitim uslovima. Sa prečnikom od 130 mm, pruža dovoljnu pokrivenost za brzo završavanje poslova košenja.

Sistem Tap&Go: Ovaj sistem omogućava jednostavno produžavanje strune pritiskom glave na tlo, što obezbeđuje neprekidno košenje bez prekida. Brz i praktičan način za održavanje dužine trimera.

Univerzalna Kompatibilnost: Glava trimera je dizajnirana za univerzalnu kompatibilnost s trimerima koji koriste navoje M10x1,25 ili M12x1,5, čineći je pogodnom za različite modele trimera.

Jednostavna Zamena: Zamena glave trimera je jednostavna i ne zahteva posebne alate. Brza zamena omogućava nesmetan rad prilikom promene strune.

Efikasno Košenje: Sa ovom glavom trimera možete efikasno košiti travu, bez obzira na veličinu vašeg vrta ili radnog prostora.

Praktična Upotreba: Pored jednostavnog korišćenja, ova glava trimera je dizajnirana i sa fokusom na dugotrajnost i efikasnost.

Koristeći ovu glavu trimera, možete brzo i efikasno odraditi poslove košenja. Preporučuje se redovno održavanje i provera strune kako biste osigurali neprekidnu funkcionalnost vašeg trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 50739117
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.