Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Karike Tecumseh fi 71,4 mm 2,3x2,3x4

Karike kosilice LC 1P61FA fi 61 mm 1,5x1,5x3

Karike kosilice LC 1P61FE fi 61 mm 1,5x1,5x3
Šifra proizvoda: 1300700981
Opis proizvoda
Online cena: 990 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Karike za Loncin motor LC1P65FE-2 na kosilicama, prečnika 61 mm i debljine 1,5x1,5x3,0 mm.

Karike ili klipni prstenovi su kritični deo motora koji imaju važnu ulogu u pravilnom radu i performansama motora. Napravljene su od legure hroma i dizajnirane su da omoguće dug radni vek motora i optimalne performanse. Međutim, da bi karike ispunile svoju funkciju, moraju da zadovolje tri osnovna zahteva: dobro zaptivanje komore za sagorevanje, prenos toplote sa klipa na zid cilindra i regulisanje potrošnje ulja. Ako su karike istrošene ili nezadovoljavaju ove zahteve, to može dovesti do smanjenja kompresije i performansi motora, povećane potrošnje ulja i previše dima iz auspuha. Osim toga, ako se karike previše habaju i dođe do pucanja, to može rezultirati ozbiljnim oštećenjem klipa i cilindra. Ovo može dovesti do potrebe za skupim popravkama i smanjenja radnog veka motora. Zbog toga je važno da se karike redovno menjaju i održavaju u dobrom stanju, kako bi se sprečile neželjene posledice i omogućio optimalan rad motora. U suprotnom, to može dovesti do nepotrebnih troškova i neprijatnosti u budućnosti.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 1300700981
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.