Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Klip testere Oleo-Mac 746T fi 42x12 mm Aip

Klip testere Oleo-Mac 753T 755 fi 45x12 mm Aip

Klip trimera i testere Oleo-Mac Sparta 42 44 940 941 fi 40 mm

Materijal: Aluminijum

Proizvođač: AIP, Indija

Šifra proizvoda: AROM-225A
Opis proizvoda
Online cena: 1.190 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Klip za testeru Oleo-Mac 753T i 755 sa prečnikom bolcne od 12 mm i prečnikom klipa od 45 mm, proizveden od strane Aip, ključan je deo motora testere. Klip ima važnu ulogu u procesu sagorevanja goriva i osigurava da se snaga od klipa prenese na radilicu motora.

Ovaj klip je posebno dizajniran za modele Oleo-Mac 753T i 755, i odgovara specifičnim tehničkim karakteristikama ovih modela testera. Klip je izrađen od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedio trajnost i pouzdanost tokom upotrebe.

Prilikom zamene klipa, važno je osigurati da se koristi odgovarajući klip za određeni model testere kako bi se garantovala kompatibilnost i pravilan rad. Zamena klipa obično zahteva odgovarajuće tehničke veštine i alate, i preporučuje se da ovakvu zamenu obavi stručno lice ili servis. Redovno održavanje klipa i pravilna zamena su ključni za očuvanje performansi i produženje veka trajanja vaše testere.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: AROM-225A
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.