Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Lim startera trimera

Povratna opruga trimera Demon Villager BC 900 1250 1900

Šolja startera trimera - starter sa 2 žice
Šifra proizvoda: W16-205
Opis proizvoda
Online cena: 170 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Povratna opruga za trimere Demon Villager BC 900, BC 1250 i BC 1900 je komponenta koja se koristi za povratak ručice startovanja u prvobitni položaj nakon povlačenja. Ova opruga obezbeđuje stabilnost i pouzdanost prilikom pokretanja motora trimera.

Povratna opruga se postavlja u mehanizam ručice startovanja i pruža protivtežu koja vraća ručicu u inicijalni položaj nakon što se povuče. Ovim se omogućava brzo i lako ponovno startovanje trimera.

Važno je redovno proveravati stanje povratne opruge i zameniti je ako je oštećena ili izgubila efikasnost. Oštećena opruga može dovesti do problema prilikom startovanja trimera, poput teškog povlačenja ručice ili nemogućnosti povratka u početni položaj.

Preporučuje se konsultovati uputstvo proizvođača ili kontaktirati servisnog tehničara kako biste nabavili odgovarajuću povratnu oprugu za Demon Villager BC 900, BC 1250 i BC 1900 trimere.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W16-205
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.