Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Ručka gasa trimera univerzalna 19 mm

Sajla gasa trimera Villager BC 750 900 1250 1900

Poklopac štitnika auspuha trimera Thorp TH520

Materijal: Čelik

Proizvođač: MTB, Kina

Šifra proizvoda: mb8810
Opis proizvoda
Online cena: 260 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Sajla gasa za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 je dizajnirana da omogući precizno upravljanje gasom prilikom rada sa trimerom. Ova sajla je kompatibilna sa svim Villager modelima i dolazi sa odgovarajućom dužinom za lakšu montažu i upotrebu.

Karakteristike sajle gasa:

1. Dužina sajle: Sajla gasa ima dužinu od 97 cm, što je optimalna dužina za pravilan rad trimera. Ova dužina omogućava lako rukovanje i kontrolu gasa tokom rada.

2. Dužina bužira: Bužir sajle gasa ima dužinu od 80 cm. Bužir štiti sajlu od spoljašnjih uticaja i omogućava glatko kretanje sajle unutar kućišta.

3. Kvalitetni materijali: Sajla gasa je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na habanje. To osigurava dugotrajnost sajle i stabilno funkcionisanje tokom upotrebe.

4. Precizan rad: Sajla gasa je dizajnirana da omogući tačno doziranje gasa i glatko pomeranje sajle. To omogućava precizno upravljanje brzinom trimera i poboljšava efikasnost rada.

Pravilno postavljena sajla gasa za trimere Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 omogućava pouzdanu kontrolu gasa i poboljšava ukupno iskustvo rada sa trimerom.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: mb8810
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.