Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Ekscentar brusilice

Veliki izbor ekscentričnih brusilica. Originalni alati od poznatih proizvođača kao što su Villager, Makita i Metabo.
Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.

Ekscentrične vibracione brusilice su prvenstveno popularni alati za stolare. Čak i veće površine mogu se brusiti savršeno glatko. Brusni papiri dostupni su u nekoliko završnih obrada kako bi se postigla savršeno glatka površina.

Postoje 2 glavne grupe: vibracione brusilice i rotacione brusilice. Imaju mehanizam usisivača tako da možete bolje videti brušenu površinu.
Ekscentrična brusilica pogodna je za brušenje stare boje, ako da nova boja bolje prianja na površinu.

Pošto ove mašine nemaju akumulatora, uspeli su da uštede na težini. Od električnih modela teško je pronaći lakše, zbog toga je dobar izbor za početnike.
Izuzetno je jednostavna upotreba i fizički ne opterećuje korisnika. Bušilice i šrafilice sa kablom rade stabilno.
Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.