Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
NOSAC RUCKI BC 1900PE

Hauba motora trimera sa poklopcem Demon Villager BC 1250 1900

Ručka gasa trimera fi 26 mm montaža na kardan sajla 110 cm

Materijal: PVC

Proizvođač: Willtek, Tajvan

Šifra proizvoda: W75-22
Opis proizvoda
Online cena: 500 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Hauba motora je važan deo trimera koji štiti unutrašnje komponente motora od spoljnih uticaja i pruža estetski izgled. Hauba motora za trimere Demon Villager BC 1250 i BC 1900 je dizajnirana da se savršeno uklapa na ove modele trimera i obezbeđuje sigurnu i zaštićenu radnu okolinu za motor.

Ključne karakteristike haube motora trimera Demon Villager BC 1250 i BC 1900 su:

1. Kvalitetan materijal: Hauba je napravljena od visokokvalitetnog materijala koji je izdržljiv i otporan na spoljne uticaje kao što su udarci, vibracije i promene temperature. To osigurava dugotrajnost haube i pouzdanu zaštitu motora.

2. Precizno pristajanje: Hauba je dizajnirana da se savršeno uklopi na trimere Demon Villager BC 1250 i BC 1900, obezbeđujući čvrsto prijanjanje i sigurno zatvaranje. To sprečava ulazak prašine, prljavštine i vlage u motor, čime se produžava radni vek motora.

3. Estetski izgled: Hauba motora ima atraktivan dizajn koji doprinosi celokupnom izgledu trimera. Osim što pruža zaštitu, takođe daje trimeru profesionalan i dobro održavan izgled.

Zamena haube motora se preporučuje ukoliko primetite oštećenje, pucanje ili nepravilno pristajanje postojeće haube. Pravilno funkcionalna hauba motora je važna za održavanje integriteta motora i optimalan rad trimera.

Uz haubu motora za trimere Demon Villager BC 1250 i BC 1900, obezbedićete zaštitu i estetski izgled vašeg trimera. Poverite zamenu haube motora pouzdanom delu koji je dizajniran da se savršeno uklopi na ove modele trimera i obezbedi siguran i pouzdan rad.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W75-22
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.