Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Električni trimeri za travu

Veliki izbor električnih trimera za bašte i delovi travnjaka koji su teško pristupačni.
Olakšajte svoje zadatke pomoću ovih laganih i jednostavnih alata.  Originalni alati od poznatih proizvođača kao što su Villager, AGM, Makita, Oleo-Mac.
Alat Mania nudi najbolju ponudu - kvalitetno i povoljno.
Motorni trimeri Akumulatorski trimeri

Električni trimeri za travu namenjeni su trimovanju odnosno košenju travnatih površina. Njihova osnovna karakteristika je mala težina i fleksibilnost u radu.
Sastoje se od elektromotora koji pokreće glavu koja vrši košenje po principu rotacije. Oni se odlikuju se manjom težinom a pojedini modeli pogodni su i za jednoručnu upotrebu.
Prilikom izbora odgovarajuće kose-trimera vredi uzeti u obzir više stvari. Osnovno je da znamo kakve površine ćemo uređivati i koliko često.
Za manje poslove je odličan izbor električni trimer! Čak ispod 10.000 dinara možete naći mašinu koja dobija izuzetno dobre ocene.

Motorni trimeri Akumulatorski trimeri

Pošto ove mašine nemaju potrebu za rezervoarom goriva niti akumulatora, uspeli su da uštede na težini. Od električnih modela teško je pronaći lakše, zbog toga je dobar izbor za početnike.
Izuzetno je jednostavna upotreba i fizički ne opterećuje korisnika.

Dok kod benzinskih motornih trimera može da ponestane goriva, kod akumulatorskih da se isprazni baterija, trimeri sa kablom rade stabilno - osim naravno u slučaju nestanka struje. Za rad na većim rastojanjima od utikača biće vam potreban kvalitetan produživač. Produžni kablovi duži od 30 m izrađeni su od dosta debelog materijala. Po mogućnosti nemojte koristiti predugačak produživač jer u mnogome se smanjuje stabilnost performansi a nije preporučeno ni zbog vaše bezbednosti.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.