Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Račne - Högert

Račne su ključevi koji se koriste za aplikaciju gedora I u zavisnosti od namene mogu biti različitih prihvata. Njegova aplikacija je uz odgovarajuće nasadne ključeve koje račna pokreće. Račne koriste kako majstori tako I privatni korisnici u raznim delatnostima.

Nasadni ključevi su veoma lagani za upotrebu a prave se od najizdržljivijih materijala. Nasadni ključevi odnosno gedore su posebno dizajnirani ključevi koji imaju nasadni uložak i apliciraju se uz upotrebu račne a namenjeni su zahtevnim poslovima zavrtanja i odvrtanja.

Brend Hogert Technik kreiran je sa strašću ka kvalitetu, jednostavnosti i korisnosti.
Marka je dizajnirana za tešku upotrebu i zahtevne profesionalce koji svakodnevno rade s ručnim alatima. Kvalitet je najveći vrednost marke Hogert Technik.
Njihove laboratorije pripremaju testove i vrše merenja kako bi proverile kvalitet proizvoda, pravilno raspoređivali resurse i konstantno poboljšavali dizajn proizvoda.
Zapošljavaju iskusne, dinamične i strastvene stručnjake koji poseduju kvalifikacije u oblasti inženjerskog dizajna, istraživanja i razvoja. Njihovo znanje garantuje najveću posvećenost.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.