Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
 Baterijski skuter Yadea T9 72V 20Ah

Elektricni bicikl mini power 48 V crni

ELEKTRIČNI TROTINET CAPRIOLO EH100-CRNI-Y
  • Domet: 20 do 30 km
  • Baterije: 48V (4x 12 Ah)
  • Max brzina: 25 km/h
  • Težina: 38 kg
  • Maximalna nosivost: 100 kg

Ako kupite ovaj proizvod, stavićemo 3000 dinara u vaš e-novčanik!

klik za više info
Šifra proizvoda: 1300003
Opis proizvoda

2 godine garancija

Online cena: 35.990 RSD
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Baterija
48V 12AH olovna
Brzina
25 km/h max
Domet
20-30 Km
Motor
250 W
Težina
38 kg
Maksimalna nosivost
100 kg
Prečnik točka (prednji / zadnji)
14
Amortizer
prednji- zadnji
Kočnica
Doboš
Opis proizvoda

Opis proizvoda:

Kompaktan i jedinstven bicikl na električni pogon koji se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom pogodnim za sve uzraste! Mini Power je odličan bicikl kada želite brzo da obavite poslove po gradu, a da pri tom izbegnete saobraćajnu gužvu. Vrlo je lak i efikasan za održavanje, ekološki je održiv. Opremljen je integrisanim LED svetlima, LCD displejom sa indikatorom baterije, pedalama sa katadiopterima i prednjom krpom za odlaganje vaših stvari.

Otkrijte neviđenu fleksibilnost i slobodu vožnje s našim električnim biciklom Mini Power. Ovaj kompaktni e-bicikl donosi novi nivo praktičnosti i udobnosti, dok njegova snažna električna podrška omogućava laganu vožnju čak i po najstrmijim brdima.

Mini Power bicikl je izuzetno prilagodljiv, dizajniran za gradske vozače koji vrednuju lakoću kretanja i komfor. Bez obzira da li se vozite do posla, odlazite u kupovinu ili jednostavno uživate u vožnji, Mini Power je savršen partner.

Ali, Mini Power nije samo o praktičnosti. Uz moćni električni motor, ovaj bicikl pruža impresivnu brzinu i izdržljivost. Bez obzira na teren ili distancu, Mini Power omogućava vam da se kretate sa lakoćom i brzinom. Zahvaljujući i efikasnom punjenju baterije, nikada ne morate da brinete o tome da li ćete ostati bez energije tokom vožnje.

Takođe, Mini Power dolazi sa naprednim bezbednosnim funkcijama, uključujući LED svetla, doboš kočnice i robustnu konstrukciju. Ovaj bicikl nije samo praktičan i snažan, već je i bezbedan za vožnju u svim uslovima.

Nezavisno od toga da li ste iskusni biciklista ili tek počinjete da vozite, električni bicikl Mini Power donosi vam revolucionarnu vožnju koja je jednostavna, udobna i uzbuđujuća. Krenite na put sa Mini Power biciklom i doživite gradsku vožnju kao nikada do sada.

Poručite svoj Mini Power danas i iskusite razliku koju električni bicikl može da donese vašem svakodnevnom životu!

Proizvodjač: M-Power

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 1300003
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.