Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Kymco Visa R 110 motocikl

Kymco Visa R 50 moped 50 ccm 4T

Honda HSM 1380 Motorni čistač snega

Šifra proizvoda: visar50r
Opis proizvoda

Kymko Visa R 50

Online cena: 225.150 RSD
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Dimenzije
1955 - 680 - 1090
Visina sedišta
777
Težina
94
Tip motora
4 takta OHC
Radna zapremina
49.0
Sistem hlađenja
vazdušno
Snaga motora
1.2/5500 Max.snaga (kw/rpm)
Broj obrtaja
2.5/4000 Max obrt (Nm/rpm)
Sistem paljenja
anlaser/Kick (kurbla)
Zapremina rezervoara za gorivo
4.0 L
Sistem prenosa
poluautomatski menjač (automatsko kvačilo)
Gume
2.5-17 pr. - 2.75-17 za. sa un. gumama
Tip felni
Žbice
Tip kočnica
Disk/Doboš
Opis proizvoda

Jednostavnog dizajna, lake konstrukcije i sa udobnim položajem za vozača, Kymco Visa R je praktičan motor koji savršeno zadovoljava sve potrebe i zahteve gradske vožnje. Kymco Visa R je težak samo 95 kg i pokreće ga 4-taktni agregat sa jednim cilindrom radne zapremine 49 ccm, hlađen vazduhom. Opremljen je specifičnim 4-stepenim, poluautomatskim prenosom, koji je još 60’ godina ugrađivala Honda u svoj čuveni model CUB. Obzirom da je tada, KYMCO već bio OEM proizvođač za Hondu, jasno je da je ova tehnologija do danas razvijena do vrhunca. Motor ima relativno mali rezervoar, kapaciteta 4 litra, ali obzirom na veoma malu potrošnju, koja ne prelazi 2 lit pri 100 pređenih km, omogućava sasvim zadovoljavajuću autonomiju. Što se tiče točkova, Kymco Visa R je opremljen sa 17“ felnama sa žbicama, koje na sebi imaju 2.5-17 napred i 2.75-17  pozadi sa unutrašnjim gumama. Brzinu motora kontrolišu kočnice, i to napred 220 mm disk kočnica i pozadi 110 mm doboš kočnica. Kako bi nastavio porodični stil KYMCO “ Active “ serije, potpuno nova Visa R 50 sportskog stila koji istovremeno integriše sportski imidž sa lakom upravljivošću u vožnji, savršeno se snalazi u gradskim gužvama gradskih centara. Elegantni štištnik za noge kreira trouglastu zonu predvidjenu da se noge udobno smeste. Kombinacija oblih i oštrih uglova sa prednje strane vozila, daju celom mopedu sportski i agresivni izgled. Sa prednjim žmigavcima izgleda dijamanata u kombinaciji sa agresivnim prednjim farom, tanka linija mopeda daje ovom vozilu moderan izgled za moderno vreme.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: visar50r
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.