Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
 Motorna prskalica Echo MB-5810/12

Motorna prskalica M-100B/50M Morava

Makita PM7651H Benzinska prskalica - duvalica
Šifra proizvoda: M-100B/50M
Opis proizvoda

2 godine garancije

Online cena: 124.990 RSD
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Maks. pritisak
25 bar
Dužina creva
50 m
Tip motora
4T četvorotaktni ( benzin )
Zapremina rezervoara
100 L
Snaga motora
7 Ks
Pumpa
opremljena sredstvom za mešanje
Opis proizvoda

Upoznajte motornu prskalicu Morava M-100B/50M - vrhunski alat za efikasno prskanje na poljoprivrednim površinama. Sa izuzetnom pouzdanošću, jednostavnom upotrebom i visokom produktivnošću, ova prskalica na kolica će zadovoljiti sve vaše potrebe za prskanjem.

M-100B/50M je opremljena snažnim motorom i visokokvalitetnom pumpom koja omogućava konstantan i ravnomeran protok prskalice. Ova funkcionalnost osigurava efikasno pokrivanje većih površina sa minimalnim naporom. Takođe, prskalica je opremljena sredstvom za mešanje, koje omogućava jednostavno i efikasno mešanje pesticida i tečnih đubriva.

Ova prskalica na kolica je idealna za velike poljoprivredne površine ili voćnjake, jer omogućava lako kretanje i pokrivanje većih udaljenosti. Ergonomski dizajn omogućava udobno rukovanje i manje zamora tokom dugotrajnih radova.

Sa motornom prskalicom Morava M-100B/50M, dobićete moćan alat za efikasno prskanje na poljoprivrednim površinama. Ova gurajuća prskalica vam omogućava da brzo i lako obavite prskanje sa visokom preciznošću i ravnomernim pokrivanjem. Uz visoku pouzdanost i jednostavnu upotrebu, ovaj model će biti vaš pouzdan partner u održavanju vaših useva i poljoprivrednih površina. Cena motorne prskalice Morava M-100B/50M može varirati u zavisnosti od tipa prskalica i specifičnih ponuda.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: M-100B/50M
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.