Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Intex bazeni 2021

Nadamo se da ćemo ove godine uživati u letu na plaži. Putovanje izgleda gotovo nemoguće - pomolimo se da ove godine možemo na more! Iako ne možemo... kako bi bilo lepo imati bazen u svom dvorištu?
Intex nudi širok spektar različitih bazena:

  • Dečiji bazeni - Bazeni za decu od renomiranog proizvođača Intex
  • Easy Set bazeni (ES) - nadzemni PVC bazeni najčešće plave boje sa prstenom na naduvavanje na vrhu bazena
  • Beachside Metal Frame bazen
  • Rectangular Frame bazen
  • Prism Frame bazeni (PF) - nadzemni PVC bazeni sive boje sa metalnom konstrukcijom/ramom
  • ULTR A XTR™ bazeni - Konstrukcija od pocinkovanog čelika
  • Graphite Grey Panel bazen

Kliknite ovde i pogledajte celokupnu našu ponudu.

Intex čamac Intex dečiji bazeni Intex Jacuzzi

  Intex bazeni Intex dušeci Dušek Angel

Prošle godine suočili smo se sa ogromnom potražnjom za bazenima, jer vrućina nije bila otkazana, već samo letovanje. Nažalost, potražnja je bila veća od zaliha pa je važno da ne propustite ove sjajne ponude. Odličan način za to je rezervacija!

Ako planirate da kupite bazen ili jacuzzi, sad vredi rezervisati:

  • besplatna dostava
  • rezervacija se može otkazati besplatno u bilo kom trenutku!
  • datum isporuke po dogovoru, između marta i maja

Intex nadzemni bazeni

Easy Set bazeni

Easy Set bazeni (ES) su nadzemni PVC bazeni najčešće plave boje sa prstenom na naduvavanje na vrhu bazena.

Montiranje je vrlo jednostavno. Bazen se postavlja na ravnu, očišćenu podlogu i kako se bazen puni, vazdušni prsten na vrhu, koji se prethodno naduva se podiže i zateže telo bazena i tako bazen dobija svoj konačan oblik. Bazeni se pune uvek do 80-90% svoje zapremine. Važan deo svakog bazena predstavlja oržavanja vode. U tu svrhu obezbeđena je filter pumpa odgovarajućeg protoka (u zavisnosti od dimenzija i zapremina bazena) koja putem filtera odstranjuje sve mehaničke nečistoće. Dovoljno je da pumpa radi nekoliko sati dnevno kako bi održala vodu čistom. Zbog dužeg veka pumpe, najbolje je da radi 4x2 sati na dan ili 2x4 sati na adn, ali ne duže od 8 sati na dan!

Njihova veličina je oko 2,5 m – 4,5 m u prečniku i zapremine su  o 13000 l.

Beachside Metal Frame bazen

Beachsie metal frame bazeni sa realističnom štampom okeana na zidovima i podu bazena i dugotrajnom metalnom konstrukcijom su napravljeni da traju. Nov inovativan "T-joint" dizajn omogućava brzo sklapanje tako da ostaje više vremena za uživanje u samom bazenu. Ovog leta, donesite plažu u Vaše dvorište.

Rectangular Frame bazen

Rectangular frame bazeni su savršeni za manje prostore i porodice. Podržani sa jakom, dugotrajnom metalnom konstrukcijom i laminirani bočnim zidovima, ovi bazeni će stajati čvrsto na svom mestu. Laki za montažu, ovi bazeni su spremni za punjenje voom za 30 minuta.

Prism Frame bazeni

Prism Frame bazeni (PF) su nadzemni PVC bazeni sive boje sa metalnom konstrukcijom/ramom.
Za razliku od ES bazena, PF bazen nema prsten na naduvavanje na vrhu, već metalnu konstrukciju/ram koja ga čini jačim od ES bazena.

PF bazen se instalira prvo spajanjem šipki i postavljanjem PVC korita/linera, pa se tek onda puni vodom. Uz svaki bazen se dobija uputstvo za montažu bazena. Postoje modeli različitih veličina i oblika, od okruglih bazena oko 3 m u prečniku, do ogromnih pravougaonih dužine skoro 10 m. Kada se jednom postave zahtevaju minimalno održavanje u vidu proveravanja vode i čišćenja filtera, i ne postoji opasnost da se bazen odjednom izlije.

ULTRA XTR™ bazeni

• Nova boja PVC-a • Konstrukcija od pocinkovanog čelika
• Dvostruko plastificiranje konstrukcije • Filter pumpa sa peskom
• 9 % deblji pod i zidovi u odnosu na prethodnu generaciju
• 20% deblja vertikalna i horizontalna konstrukcija u odnosu na prethodnu generaciju

Graphite Grey Panel bazen

Novo u 2021. godini!

Graphite grey Panel pool je vrhunski bazen izrađen po meri kupca. Paneli imaju izgled prirodnog drveta, a izrađeni su od plastike visoke gustine. Ovi bazeni se veoma lako montiraju i dolazi u pakovanju sa mnoštvom dodataka, uključujući "Krystal Clear" peščanu pumpu.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.