Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Starter Honda GXV 140 160 MTD OHV 4 KS - komplet za reparaciju

Cape startera GGP 3,5 do 6 KS

Šifra proizvoda: 1185500041
Opis proizvoda
Online cena: 280 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Cape u dekli startera za GGP motore snage od 3,5 do 6 KS igraju ključnu ulogu u procesu pokretanja motora. Ove komponente se nalaze u dekliju startera, gde pomažu u kontrolisanju i olakšavanju pokretanja motora.

GGP motori, koji se obično koriste u raznim motornim uređajima kao što su kosilice, trimeri i drugi, zahtevaju pouzdan i efikasan starter kako bi se osiguralo lako i brzo pokretanje. Cape u dekli startera igraju ulogu u tom procesu, pružajući potrebno trenje i otpor za okretanje motora.

Kada je u pitanju održavanje i zamena ovih komponenti, važno je koristiti odgovarajuće delove koji su kompatibilni sa vašim GGP motorom. Redovna zamena potrošenih delova, kao što su cape u dekli startera, pomaže u očuvanju performansi motora i produženju veka trajanja.

GGP motori su poznati po svojoj pouzdanosti i sposobnosti za različite zadatke. Održavanje startera i zamena potrošenih delova, kao što su cape u dekli startera, ključni su koraci u održavanju motora u dobrom stanju kako bi radili efikasno i dugotrajno.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 1185500041
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.