Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Pumpica goriva B&S 793382 THORP

Pumpica goriva GGP-NGP T 475 575 THORP

Pumpica goriva gumena TEC 3,5 KS
Šifra proizvoda: TH-695
Opis proizvoda

Thorp

Online cena: 250 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Pumpica goriva za kosilice GGP-NGP T 575 je ključni deo vašeg uređaja koji omogućava pravilno snabdevanje motora gorivom. Ova pumpica je posebno dizajnirana za kosilice sa kineskim motorima i obezbeđuje pouzdano i efikasno doziranje goriva tokom rada.

Prečnik navoja ove pumpice iznosi 6 mm, dok je prečnik kućišta pumpice 31 mm. To je standardna veličina koja odgovara većini kineskih motora na kosilicama.

Ugradnja ove pumpice goriva je jednostavna i neophodna za održavanje pravilnog rada vaše kosilice. Redovno snabdevanje motora gorivom je ključno za efikasno košenje trave i održavanje performansi vašeg uređaja.

Nabavite ovu pumpicu goriva kako biste osigurali da vaša kosilica sa kineskim motorom uvek ima dovoljno goriva za besprekoran rad. Pouzdano snabdevanje gorivom je ključno za efikasno obavljanje poslova košenja.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: TH-695
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.