Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Set za dovod goriva - crevo filter slavina šelne

Slavina goriva sa creva na crevo fi 6 mm univerzalna

Slavina goriva sa creva na crevo fi 7mm Vicma
Šifra proizvoda: 92425
Opis proizvoda

Thorp

Online cena: 290 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Univerzalna Slavina Goriva za Vaše Potrebe

Univerzalna Slavina Goriva sa Creva na Crevo fi 6 mm je idealno rešenje za vaše potrebe u vezi sa gorivom. Ova svestrana slavina omogućava vam jednostavnu kontrolu i prenos goriva u različitim situacijama.

Ključne Karakteristike Univerzalne Slavine Goriva:

Fi 6 mm Crevo: Ova univerzalna slavina dolazi sa crevom fi 6 mm koje je prikladno za većinu aplikacija, omogućavajući pouzdan prenos goriva.

Jednostavna Kontrola: Slavina je opremljena ručkom za jednostavnu kontrolu protoka goriva, čime se sprečava nepotrebno curenje ili prokapanje.

Univerzalna Upotreba: Ova slavina je pogodna za različite primene, kao što su motocikli, skuteri, čamci, trimeri, i mnoge druge.

Izdržljivost i Kvalitet: Slavina je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedila dug vek trajanja i siguran prenos goriva.

Jednostavna Ugradnja: Ugradnja ove slavine je brza i jednostavna, što je čini idealnim izborom za samostalno održavanje vaših vozila i uređaja.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 92425
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.