Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Ryobi

Osnivanje i opšte informacije o Ryobiju

Ryobi Seisakusho Co., osnovano je 1943 god., a prodaja proizvoda od livenog lima započela je godinu dana kasnije.
1961. godine kompanija je počela sa proizvodnjom „offset” štamparija na Tokijskoj berzi; proizvodnja električnog alata počela je 1968. godine.

Brend Ryobi Tools iz Severne Amerike, Evrope, Australije i Novog Zelanda u vlasništvu je „Techtronic Industries” iz Hong Konga,
originalnog proizvođača opreme za brendove kao što su Craftsman, Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite, Hoover US, Dirt Devil i Vax.

Pogledajte Ryobi proizvode OVDE.

Ryobi, japanska kompanija, proizvodi električne alate već 50 godina. Veoma popularan brend na azijskom tržištu, koji je počeo da se širi i na američki, evropski i australijski kontinent 2000-ih godina.
Poznate po svojim inovativnim rešenjima, Ryobijeve mašine su dizajnirane posebno za kućne radnike i hobi korisnike, ali njihov kvalitet odgovaraju profesionalnim proizvodima.

Ryobi logo

Ryobi ONE+

Ryobi ONE+ akumulatorska tehnologija uključuje više od 70 uređaja i alata. Jedna baterija odgovara svim alatima.
Možete kositi travnjak, bušiti rupe, seći drveće, kositi živice ili čistiti automobil, sa ONE + možete sve to sa samo jednom baterijom.
Sistem ONE + je dizajniran za sopstveni rad oko kuće.

Bez obzira da li želite da postavite policu, izgradite pod ili planirate da preuredite svoje kupatilo, pronaći ćete pravi alat.
Da li vam trebaju tradicionalni "uradi sam" alati, na primer bušilice, odvijači ili posebni alati kao što su kružne testere, makaze ili brusilice za veće poslove.

Pored toga, naći ćete i proizvode za životni stil kao što su: kompresori, ventilatori, radio i još mnogo toga! Sistem ONE + Vam pomaže ne samo u Vašem domu, već i u Vašoj bašti!

Imamo bežične alate za sve Vaše baštenske radove: obrezivanje živice, seča stabala, obrezivanje stabala, duvanje lišća, prskanje korova i još mnogo toga!

Ryobi ONE+

Samoregulirajuće pametne baterije

Naše ONE + baterije izrađene su po IntelliCell tehnologiji, odnosno kontrolišu sopstveni izlaz snage kako bi pružili optimalne performanse i vreme rada za sve ONE + alate i aplikacije.

Indikator napajanja

Najlakši način za praćenje napunjenosti i opterećenja baterije.

Zaštitna elektronika

Elektronika može zaustaviti alat ako je baterija preopterećena ili pregrevana kako bi zaštitila i alat i bateriju od oštećenja.

Ćelije velike snage

Kada su potrebne, za bolje performanse ćelije su sposobne da isporučuju više struje u zavisnosti od opterećenja.

Alat Mania veruje u snagu i kvalitet Ryobi alata. Pogledajte našu ponudu.
Posetite zvanični sajt: Ryobi-tools

Ryobi tools ONE+

Ryobi Srbija

AlatMania – Mi nudimo više!

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.