Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Starter kosilice GGP SV 200 OHV 6 KS

Dekla startera B&S OEM 499706 THORP

Dekla startera TEC 3,5 do 3,75 KS novi tip kpl THORP
Šifra proizvoda: TH-306
Opis proizvoda

Online cena: 1.710 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Starter marke Briggs & Stratton sa kapacitetom od 2 do 5 konjskih snaga (KS) i brojem dela 499706 je ključna komponenta za pokretanje motora sa malim snagama. Evo nekoliko važnih informacija o ovom starteru:

Funkcija Startera: Starter je odgovoran za inicijalno pokretanje motora. Kada povučete starter ručicu ili aktivirate električni starter (ako je dostupan), on pokreće motor uvlačeći vazduh i gorivo u cilindar i stvarajući pravilno mešanje za paljenje.

Kapacitet: Ovaj starter je dizajniran za motore sa snagama od 2 do 5 KS. To znači da je pogodan za manje motore, često korištene u raznim malim mašinama, kao što su trimeri, trimeri i slični uređaji.

Precizna Kompatibilnost: Važno je da koristite starter koji je specifično dizajniran za vaš model motora kako biste osigurali tačno funkcionalno pokretanje motora.

Kvalitetni Materijali: Starteri marke Briggs & Stratton obično koriste visokokvalitetne materijale kako bi obezbedili dug vek trajanja i pouzdan rad.

Starter je ključan za pokretanje motora i efikasan rad uređaja sa malim snagama. Ako imate problem sa pokretanjem motora, zamena startera može biti potrebna kako biste povratili ispravno funkcionisanje vašeg uređaja. Preporučujemo da se konsultujete sa stručnjakom ili pratite upute proizvođača za pravilnu zamenu startera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: TH-306
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.