Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Starter Honda GCV 160

Starter Honda GCV 190

Starter Honda GXV 140 160 MTD OHV 4 KS
Šifra proizvoda: HE0314
Opis proizvoda

Willtek

Online cena: 1.430 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Dekla startera za motore sa Honda GCV 190 je komponenta koja se koristi za montiranje startera na motoru. Dekla ima montažne rupe koje se koriste za pričvršćivanje startera na motor. Raspon između montažnih rupa od 170 mm znači da su ove rupe udaljene jedna od druge na razdaljini od 170 milimetara.

Kada birate deklu startera za motor sa Honda GCV 190, važno je da obratite pažnju na tačne dimenzije i raspored montažnih rupa kako biste bili sigurni da će dekla tačno odgovarati vašem motoru. Ovo osigurava sigurno i pravilno montiranje startera na motoru.

Preporučujemo da potražite deklu startera koja je kompatibilna sa Honda GCV 190 motorima i ima odgovarajući raspon između montažnih rupa od 170 mm kako biste obezbedili pravilno funkcionisanje i montažu startera na vašem motoru.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: HE0314
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.