Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Starter trimera Villager BC 900 1250 1900 sa capama

Starter trimera Villager BC 900 1250 1900 sa duplom oprugom Craftop

Elektrostarter trimera THORP TH430E

Materijal: PVC

Proizvođač: Craftop, Kina

Šifra proizvoda: tm94880
Opis proizvoda
Online cena: 690 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Starter sa duplom oprugom unapređene verzije za trimere Villager BC 900, 1250 i 1900 pruža poboljšanu snagu i performanse pri pokretanju motora. Ova unapređena komponenta omogućava lakše startovanje trimera i obezbeđuje pouzdan rad motora. Preporučuje se zamena startera sa duplom oprugom unapređene verzije kako bi se osigurala optimalna funkcionalnost i dugotrajnost trimera.

Starter trimera sa duplom oprugom je zamenska komponenta koja se koristi na Villager trimerima modela BC900, BC1250 i BC1900, kao i na Craftop trimerima. Ova komponenta omogućava lakše i efikasnije pokretanje motora trimera.

Starter sa duplom oprugom radi tako što se ručica za pokretanje povuče, čime se napinju obe opruge. Kada se ručica otpusti, opruge se rastegnu i generišu snagu za pokretanje motora. Ova dupla opruga pruža veću snagu i bolje performanse pri startovanju trimera.

Zamena startera sa duplom oprugom se preporučuje ukoliko primetite da postoje poteškoće pri pokretanju motora ili da opruge gube snagu. Zamena ove komponente će obezbediti optimalno startovanje trimera i poboljšati njegovu funkcionalnost.

Važno je koristiti odgovarajuću zamensku komponentu koja je kompatibilna sa vašim modelom trimera. Preporučuje se konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako bi se odabrala prava zamenska komponenta i pravilno izvršila zamena.

Redovno održavanje startera sa duplom oprugom, uključujući podmazivanje i pregled na prisustvo oštećenja, je važno kako bi se obezbedio dugotrajan i pouzdan rad trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: tm94880
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.