Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Auspuh Thorp DV 150 170

Auspuh Thorp DVO 160

Auspuh Tecumseh 4 do 7 KS
Šifra proizvoda: DV313701
Opis proizvoda

Thorp

Online cena: 770 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Auspuh za motor Thorp DVO 160 je ključni deo izduvnog sistema koji ima značajan uticaj na performanse i efikasnost vašeg motora. Ovaj auspuh je specijalno dizajniran za model Thorp motora DVO 160 kako bi obezbedio optimalno oslobađanje izduvnih gasova i smanjenje buke tokom rada.

Izrađen od visokokvalitetnog materijala, auspuh pruža izdržljivost i trajnost, čime se obezbeđuje dug radni vek vašeg motora. Takođe, precizno oblikovani izduvni kanali omogućavaju optimalan protok gasova, što dovodi do povećane snage i efikasnosti motora.

Eksperno dizajniran auspuh za ovaj model motora obezbeđuje pravilno usmeravanje izduvnih gasova, što smanjuje rizik od zagrevanja okolnih delova i poboljšava sigurnost rukovaoca. Takođe, pravilno konstruisan auspuh doprinosi smanjenju emisije izduvnih gasova, čime se ispunjavaju ekološki standardi.

Uz pravilno održavanje i redovnu proveru auspuha, osigurava se optimalno funkcionisanje vašeg motora, što je od suštinskog značaja za efikasno i pouzdano obavljanje različitih radnih zadataka. Preporučuje se da zamenu ili popravku auspuha obavlja stručno osoblje ili ovlašćeni serviseri kako bi se obezbedila ispravna instalacija i maksimalna efikasnost vašeg motora.

Uz ovaj eksperno dizajniran auspuh, vaš Thorp motor DVO 160 će pružiti visok nivo performansi, pouzdanosti i trajnosti, što je važno za uspešno obavljanje različitih radnih zadataka.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: DV313701
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.