Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Šlicerica MFE 65 Signal METABO

Električna šlicerica Metabo MFE 40 + dijamantske rezne ploče

Šifra proizvoda: 604040500+2
Opis proizvoda

Garancija od 3 godine registrovana na ime kupca

Online cena: 71.990 RSD 68.390 RSD
od 24.04.2024 do 14.05.2024
Besplatna dostava
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Napon
230 V - 50 Hz
Snaga
1900 W
Obrtni moment
6 Nm
Prečnik ploče
125 mm
Broj obrtaja u praznom hodu
5000 /min
Dubina reza
10-40 mm
Moguće širine žlebova
9mm, 15.5mm, 22mm, 28.5mm, 30 mm
Težina
4,6 kg
Dužina kabla
4 m
Opis proizvoda

 

Obim isporuke

  • Distancioni prstenovi
  • 2 dijamantska diska  ø 125 x 2,15 x 22,23 mm "CLASSIC", "UNIVERSAL", "UC": Za beton, teraco beton, kamen, glinene pločice... Broj visina segmenta: 9-12 mm Težina: 0.2 kg
  • Navratka za stezanje ploče
  • Čeoni ključ sa ispustima
  • Dleto
  • Kofer
  • LED signal vas obaveštava o preopterećenju ili aktivnoj zaštiti od ponovnog pokretanja, pružajući vam dodatnu sigurnost tokom upotrebe. Alat je takođe kompatibilan sa univerzalnim usisivačem Metabo (sertifikovan ASR 35 M ACP), što vam omogućava čist rad sa malo prašine.

 

Opis proizvoda

Šlicerica Metabo MFE 40 - idealan alat za postavljanje električnih kablova i cevi u zidovima. Sa svojom maksimalnom dubinom rezanja od 40 mm, ovaj alat vam omogućava da postignete izuzetne rezultate u vašim radovima.

 

Metabo MFE 40 je opremljen snažnim motorom, konstantnom brzinom i dvostepenom opremom visokih performansi, što omogućava maksimalan napredak u radu. Bez obzira na zahtevnost projekta, ovaj alat će vam omogućiti efikasno sečenje i postavljanje kablova i cevi.

 

Robusni aluminijumski zaštitnik sa gumenim valjcima i optimalnom ručnom pozicijom pruža vam lako i jednostavno vođenje mašine. Pored toga, širina kanala i dubina rezanja mogu se jednostavno podesiti prema vašim potrebama, omogućavajući vam da prilagodite alat različitim situacijama.

 

Metabo Marathon motor sa patentiranom zaštitom od prašine obezbeđuje dug radni vek alata. Tacho-Constamatic (TC) - punotalasna Elektronika omogućava brz rad uz konstantnu brzinu pod opterećenjem, čime se postiže visoka efikasnost i tačnost u radu. Elektronski blagi start i restart zaštita osiguravaju siguran rad i produženi vek trajanja alata.

 

Metabo MFE 40 je pogodan za žlebove do širine 30 mm, čime vam omogućava da precizno radite u različitim aplikacijama. Takođe, ovaj alat je pogodan za sečenje sa samo jednim dijamantskim reznim diskom, što ga čini veoma fleksibilnim i praktičnim za različite radove.

 

Metabo MFE 40 takođe ima Metabo S-automatsku sigurnosnu sklopku koja obezbeđuje siguran rad čak i u slučaju neočekivanog prestanka rada, štiteći korisnika i alat.

U našoj prodavnici možete pronaći električnu šlicerica Metabo MFE 40 po konkurentnoj ceni. Iskoristite prednosti ovog visokokvalitetnog alata i postignite izvanredne rezultate u vašim radovima postavljanja električnih kablova

Međutim, tokom sečenja, neizbežno je stvaranje prašine i ostataka materijala. Da biste održali čistu radnu okolinu i poboljšali efikasnost rada, preporučujemo upotrebu usisivača Metabo ASR 35L ACP.

Metabo ASR 35L ACP je profesionalni usisivač koji je posebno dizajniran za sakupljanje prašine i sitnih čestica koje nastaju tokom rada sa alatima poput električne šlicerice. Ovaj usisivač je opremljen snažnim motorom i efikasnim sistemom filtracije koji osigurava da se prašina efikasno sakuplja i zadržava unutar usisivača.

Usisivač Metabo ASR 35L ACP takođe ima automatsko čišćenje filtera koje omogućava neprekidno usisavanje bez gubitka snage usisavanja. Sa svojim velikim kapacitetom i praktičnim dodacima, ovaj usisivač omogućava brzo i jednostavno čišćenje radne površine.

Kombinacija električne šlicerice Metabo MFE 40 i usisivača Metabo ASR 35L ACP pruža izvanredan rezultat i poboljšanu radnu efikasnost. Pored toga, ova kombinacija omogućava čistije radno okruženje i smanjuje izloženost prašini i ostacima materijala.

Obe ove jedinice su dostupne u našoj prodavnici po konkurentnim cenama. Proverite dostupnost i iskoristite prednosti ove kombinacije alata za postizanje profesionalnih rezultata u sečenju i čišćenju. Izaberite Metabo MFE 40 električnu šlicerica i preporučeni usisivač Metabo ASR 35L ACP

 

 

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 604040500+2
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.