Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Kućište motora trimera sa poklopcem Villager BC 900 36mm

Motor za trimere 2,3 KS 52cc 2T

Radilica trimera Villager BC 1250 1900 Demon
Šifra proizvoda: 95098
Opis proizvoda

Online cena: 5.890 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Zamenski, ugradni motor visoke snage koji je idealan za upotrebu u različitim uređajima poput trimera, prskalica, mini motora i malih freza. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost u radu.

Sa snagom od 2.3 KS (1.9 kW) i zapreminom motora od 52cc, ovaj motor pruža snažnu snagu koja je potrebna za obavljanje zahtevnih zadataka. Prečnik klipa/stubline od 44mm garantuje glatko i efikasno kretanje motora, a kapacitet rezervoara goriva od 1,2 L omogućava duže vreme rada bez potrebe za ponovnim punjenjem goriva. Motor je isti kao što je fabrički ugrađen u Villager BC 1900  i Demon RQ580.

Ovaj motor je zamenski nov motor koji je kompatibilan sa trimere Demon, Prolniner, Straus, Lesnik, Villager, kao i mnoge druge trimere od proizvođača CRAFTOP, STIGA, GUIDE, KENOCRAFT, AGM, SMART GARDEN, GARDEN MASTER, FERROS TOOLS.

Preporučuje se korišćenje mešavine ulja za dvotaktne motore i bezolovnog goriva u odnosu 1:50. Takođe, preporučujemo upotrebu kvalitetnih i sigurnih 2T motornih ulja za produženje životnog veka motora.

Obezbeđeni su i rezervni delovi za ovaj motor, što omogućava lakšu popravku i održavanje motora.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 95098
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.