Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Potporna kapa noža - Profi M12 HUSQVARNA

Podloške noža trimera komplet Villager Demon AGM Straus

Šolja noža trimera fi 12 mm

Materijal: Čelik

Proizvođač: Willtek, Tajvan

Šifra proizvoda: W69-36A
Opis proizvoda
Online cena: 420 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Komplet podložaka za nož trimera je važna komponenta koja se koristi za montažu noža na trimeru. Ove podloške pomažu u održavanju pravilnog razmaka između noža i kućišta trimera, što je ključno za bezbedan i efikasan rad uređaja.

Ključne karakteristike kompleta podložaka za nož trimera Villager, Demon, AGM, Straus i slične modele obuhvataju:

Precizna Kompatibilnost: Ovi podlošci su dizajnirani kako bi tačno odgovarali određenim modelima trimera, osiguravajući kompatibilnost.

Izdržljivost: Podlošci su obično izrađeni od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i opterećenje prilikom rada trimera.

Pravilna Montaža: Pravilna montaža podložaka je važna kako bi se obezbedila pravilna ravnoteža noža i sprečilo pomeranje tokom rada.

Održavanje pravilnog razmaka i montaže noža trimera može poboljšati efikasnost i bezbednost rada. Preporučuje se korišćenje odgovarajućih delova i pridržavanje uputstava proizvođača kako bi se osigurala ispravna instalacija podložaka za nož trimera na odgovarajuće modele.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W69-36A
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.