Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.

Blog

Intex 2023 - Sve za zabavno leto
Intex 2023 - Sve za zabavno leto

U Intex-u se sve što rade fokusira na kvalitetu, vrednost i porodično vreme. Njihovi povoljni proizvodi napravljeni su da traju, baš kao i sećanja ljudi koje ih koriste.

Kako odabrati Villager kosilicu?
Kako odabrati Villager kosilicu?

Villager nudi Vam više opcije u skladu sa Vašim potrebama po sledećim kriterijuma: veličina travnjaka, tip motora, funkcije.

Održavanje opreme za oštrenje
Održavanje opreme za oštrenje

Da bi testera bila sto posto efikasna i dugotrajna, potrebno joj je redovno održavanje. Sledeći uputstvo opisuje metode koje možete i Vi sami da uradite.

Makita "Brushless" linija
Makita "Brushless" linija

Makita čini jedan od vodećih brendova u BL tehnologiji. U proteklih 10 godina pokazale su da motori bez četkica su daleko efikasnije.

Akumulatorski alati - Top brendovi 2023
Akumulatorski alati - Top brendovi 2023

Kao i kod većina artikala, prilikom kupovine bežičnih električnih alata vrlo je važno obratiti pažnju na raspon baterija koje proizvođač nudi.

Duvaljke za lišće
Duvaljke za lišće

Jesen. Predivno godišnje doba. Listovi padaju sa drveća u divnim bojama. Da, to je zaista lepo, ali razmislimo  kako je veliki posao  sakupiti sva ta lišća.
Našli smo rešenje i za to, jednu mašinu sa kojom bi bilo zabavno raditi.

Oleo-Mac motorne testere
Oleo-Mac motorne testere

Oleo-Mac je poznati italijanski proizvođač mašina sa decenijama iskustva. Njegove lančane testere su sigurne i jednostavne za rukovanje.

Ryobi
Ryobi

Ryobi je japanski brend, pripada industriji „Techtronic”, koji takođe poseduje Milwaukee, AEG, Homelite, Hoover US, Dirt Devil i Vax.

Oleo-Mac
Oleo-Mac

Oleo-Mac je jedan od vodećih evropskih proizvođača baštenskih alata. Njihov asortiman proizvoda uključuje kosilice, trimere, motorne testere, različite sekače, trimere za živu ogradu, duvaljke za lišće.

ECHO X Serija
ECHO X Serija

Kada Vaš rad zahteva apsolutno najbolje alate na tržištu, zahtevajte ECHO X Seriju.

Funkcije poput male težine, povećane snage, smanjena vibracija i dužeg trajanja rada doprinose dobijanju jednog od najboljih alata ikada.

ECHO
ECHO

Echo je svetski poznato japanski brend alata koji od 2019. godine i u Srbiji se mogu nabaviti. Zahvaljujući japanskoj visokoj tehnologiji, Echo je stvorio jedan od najmoćnijih, najpouzdanih i naj inovativnih alata na Zemlji.

AGM alati
AGM alati

AGM je brend koji pripada Villageru. Pokriva jeftine hobi alate za rad oko kuće. Najpovoljniji su AGM trimeri, benzinske i električne testere, prskalice, atomizeri, agregati, pumpe za vodu, itd.

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.